top of page

Retour beleid

Het kan zijn dat u een 'miskoop' heeft gedaan, erg vervelend natuurlijk! Als ondernemer wil ik enkel tevreden klanten en u hierin tegemoet komen. 

U heeft het recht om binnen 14 dagen uw bestelling uw bestelling bij mij te annuleren middels email. Na de annulering heeft u dan nogmaals 14 dagen om de 'miskoop' retour te sturen. Het product dient het goede staat, in originele verpakking teruggestuurd te worden. Is het product en/of de verpakking beschadigd, dan kan ik het niet meer terugnemen. Zodra het product in goede orde door mij ontvangen is, krijgt u het volledige orderbedrag teruggestort op uw rekening. 

 

De kosten om iets retour te zenden zijn voor u, de exacte kosten van het verzenden kunt u vinden op de websites van de vervoerders. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Happy Mineral Visagie geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun u contact met mij opnemen via happymineralvisagie@gmail.com. Ik zal u vervolgens het formulier opsturen en het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

bottom of page