top of page
Maike-2358.jpg

Hé Hallo !

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Ik ben Maike Gerritsen en trotse eigenaresse van Happy Mineral Visagie. 

Bij Happy Mineral Visagie kun je terecht voor make-up workshops, make-overs, bruidsmake-up of gelegenheidsmake-up. 

In mijn webshop vind je alle mooie producten waar ik mee werk, ideaal toch. 

  • Facebook
  • Instagram

Mijn verhaal

Eigenlijk was ik nooit zo van de make-up, beetje foundation en mascara meer was het niet. Totdat ik het merk Mintenz tegenkwam via de socials en mezelf opgaf voor een make-over. Het gevoel wat de visagist en de make-up mij gaf was niet te beschrijven. Binnen een uur transformeerde ik van enigszins grijs muisje naar een zelfverzekerde dame. De fascinatie voor visagie en minerale make-up ontstond en vanaf dat moment wist ik, dit wil ik ook! Na een studie visagie ben ik onbevangen van start gegaan met mijn eigen studio in huis. Met als doel; als ik mijn moeder en haar vriendinnen mag opmaken, dan ben ik al een heel tevreden mens. Niet wetende dat mijn onderneming na een jaar zo succesvol is dat ik voor dat doel nog niet echt de tijd heb kunnen maken. 

Als je bij mij komt wil ik dat je jezelf op het gemak voelt, je bent goed zoals je bent. Van nature bezit je al een krachtige schoonheid, door het gebruik van minerale make-up wordt deze schoonheid alleen maar versterkt. Niks is fout, er is altijd ruimte om je eigen ding te doen.

Belangrijkste doel voor als je bij mij in de studio bent; je vertrekt mijn studio als jezelf, trots en voldaan!

Contact

Voor vragen kun je me een whatsapp berichtje of email sturen. Ik beantwoord zo snel als mogelijk. 

+31 619626245

Maike-2147.jpg
bottom of page